Lunken kaffi

Det er på høy tid å skrive et langt informativt blogginnlegg som forklarer mine intensjoner med denne sære jævla hjemmesiden.

Jeg har lenge jobbet med personlige og private "kunst"prosjekter, som aldri blir noe av p.g.a min gode dømmekraft og kreative innsikt. jeg starter ofte med å skape noe i kaffirus, og føler det er genialt. Etter å ha jobbet med prosjekt i noen måneder, kan jeg finne ut at det ikke er noe bra i det hele tatt og mister lysten til å fortsette, så jeg starter med noe nytt o.s.v. De  påbegynte prosjektene har som regel en fin liten detalj som gjør produktet greit nok.

Lunken kaffi er min metafor for "greit nok", derfor ville jeg med denne siden/multibloggen legge opp noen av disse prosjektene som det ikke ble noe av og i tillegg starte nye som jeg legger opp mens kaffirusen fortsett er sterk. Kaffi er katalysatoren til all min kreativitet.

det som har hendt etter jeg startet hjemmeside prosjektet som også er blitt modershipet til Lunken Kaffi revolusjonen, er at jeg har startet 2 nye prosjekter.

Bergman-Nytt: I en alder av 23 oppdaget jeg Ingmar Bergman gjennom en kamerat som studerte film. Den første filmen jeg så var "Smultronstället" og ble betatt med en gang. Nå i en alder av 32 er jeg en av Bergmans største fans, og har sett 36 av hans filmer. Når jeg startet denne siden fant jeg fort ut at jeg ville blande inn Bergman interessen min og starte et nyhets blogg om legenden. For å motivere meg selv til å oppdatere gjevnlig ville jeg gjør det til en ukentlig greie og i tillegg lage en tegning lett inspirert av ukens nyheter. Jeg er svært stolt over denne delen av siden.

Dramaturgen: Jeg har lenge jobbet med tegneserie mediet,  men det har aldri blitt noe jeg har klart å gjennomføre. I 5 år skrev jeg og tegnet lenge på en selvbiografisk serie, og ifjor startet jeg en fiktiv romanserie, som jeg enda jobber litt med(prosjekt tegneserie) men siden det gikk så treigt med denne tegneserie romanen, ville jeg starte noe nytt som jeg kunne gjevnlig spy ut på hjemmesiden, derfor startet jeg "Dramaturgen" som handler om en teater instruktør/dramaturg med et enormt sinne. første episode er ikke helt ferdig, men håper å få lagt den ut senest neste uke.

I min nåværende livssituasjon har jeg havnet i en eksistensiell eksplosjon. som har gitt meg ideer om kreative ting jeg må gjøre før jeg dør.disse tingene skal selvsagt dokumenteres  her på hjemmesiden.listen er som følger:

dukkeprosjekt: jeg vil lage en dukke eller vinyl figur, basert på en av mine karakterer.

animasjonsfilm/serie: jeg har vært med på å lage mange kortfilmer i ansmasjonssjangeren, men har et ønske om å få laget en fulllengder, eller en tv-serie.

Podcast: jeg vil lage en podcast der jeg prater med venner som jeg vil kalle "lunken kaffi"

film: jeg vil være med å lage en film der jeg selv kan ha en liten rolle. dette kan også være kortfilm.

teater: Jeg vil være med å lage et teaterstykke(jeg har jobbet som inspisient og laget noe animasjons greier for teateret, men ønsker å være mer involvert i et stykke)

Dette er gjennomførbare drømmer, som kan gjøres med og uten pengestøtte. Men jeg trenger mye tid og hjelp, som er det største problemet.

Selve hjemmesiden er ikke publisert og det er ytterst få som vet om den. Den dagen jeg føler hjemmesiden er god nok til å vises til allmennheten kan komme, men foreløpig trives jeg med å ha den for meg selv.