Selvbiografiske Birk

som tidligere nevnt har jeg drevet "av og på" i 5 år med å skape en selvbiografisk tegneserie, men uten særlig resultat. Jeg ble altfor mye inspirert av Rocky(Martin Kellerman)og til tider Robert Crumb. Jeg startet med å tegne meg selv som mannkatt og etterhvert gikk mer mot menneske. alle historiene jeg skrev var morsomme situasjoner men uten noen solid "punchline".

Når jeg nærmet meg 30 kom jeg på ideen om å lage en tegneserie om min 30 års krise.Jeg skrev ukentlig ned ting som skjedde det året og tegnet endel ned. Jeg er ganske fornøyd med mye som hendte det året. Historiene gikk mye ut på nye relasjoner og en søken om selv innsikt. Vi startet også knallbrevlaget og fikk litt animasjons oppmerksomhet. jeg ble litt forelsket et par ganger som også er et interessant tema, men det ble alt for likt Martin Kellerman sine historier, ihvertfall siden min karakter var en katt og jeg har veldig like interesser og humor som han.Så jeg gav opp 30 års novellen.

Jeg fortsatte litt å skrive ned øyeblikk fra livet mitt, og tegnet endel selvportretter som tegneserie karakter, men det ble aldri noe skikkelig av det.

Det er veldig sannsynlig at jeg kommer til å lage nye historier som kommer til å havne her på bloggen, for det er utrolig morsomt å holde på med.

 Her er en slags tegnet-evolusjon av "Guttemannen Birk" som jeg kalte karakteren min: