Dramaturgen episode 1.

Jeg ble nylig ferdig med å tegne første episode av min nettbaserte tegneserie "Dramaturgen". Jeg har transformert meg til en svært selvdisiplinert kar, så jeg satt i 10 timer med den idag, for å nå min personlige tidsfrist.Jeg valgte å starte med denne historien, som jeg også føler er en grei introduksjon til dramaturg karakteren. jeg har skrevet 3 andre episoder og tenker å skrive flere. Jeg regner med å legge ut en i måneden, siden det var ca. så lang tid jeg brukte på denne. Jeg tenkte også å drive opprør mot min egen karakter ved å ikke gjøre historiene dramaturgisk korrekte, men jeg gidder ikke å legge energi i opprøret, så de får bli som dem blir. jeg hadde litt problemer når jeg skulle legge ut første langstripe på den tiltenkte dramaturgen siden, så jeg legger den ut her også. jeg kommer nok til å forandre på layout og størrelse senere..Eller. jeg vil  tro at hele jævelskapet kommer til å gå gjennom en stor forandring etter hvert som tiden,hjernen og fingrene mine følger livets bitre form. Jeg har få regler på dette prosjektet, men alt jeg skaper kan være et potensielt livsverk.

-Espen Birkedal 8.mars 2015