Livet er en elegi

Når jeg blir overstimulert av kaffi skjer dette her:

en tegning jeg hadde nøyaktig 24 timer som forside og grunnen til at forsiden er blank for tiden. Det tok noen timer før jeg fant ut hvor utrolig ukul denne tegningen er, men det er nå et fint lunkent kaffi bidrag.

Jeg har tatt opp en fin ny podcast episode denne uken og tegnet 4 ruter av dramaturgen, men min største og beste nyhet vil jeg desverre ikke skrive om her, men jeg kan si at det har noe med den selvbiografiske Birken å gjøre. jeg fikk en ide uten noe som helst form for kaffirus imorges, og er fullt opp med eufori.

Tittelen på dette inlegget er et sitat av ingmar Bergman fra lanterna magica, som ble diskutert i lunken kaffi episode 4 med sofie angell-olsen, kansje den episoden jeg er mest fornøyd med til nå.