prioritering + selvdisiplin= kaos

Denne uken har gått mye  i Selvbiografiske Birk, som er en bra ting, men siden det er et tegneserie prosjekt som foreløpig ikke er nettbasert blir denne hjemmesiden nedprioritert. Min nettbaserte fiksjonsserie Dramaturgen har jeg ikke tegnet en digital stripe av denne uken og må beklage meg selv igjen for mine valg. Det finnes såpass mye å hente i mitt liv fortiden og det å gjøre meg selv til en tegneserie figur har vært en lang og hard drøm som jeg jobber nå med å oppfylle. men frykt ikke! alles favoritt seksjon her på espenbirkedal.squarespace.com Bergman-nytt går jo sin gang om så jeg må sitte oppe hele natten, så er tirsdag Bergmans dag her.

Lunken Kaffi poden, skal jeg inspille episode 5 av nå ikveld, og etter dette skal jeg sitte å jobbe hardt med å redigere alle episodene neste uke. Dette er jo selvsagt en ikke gjennomførbar plan ,men nå er det på tide å sette opp ukeplan, slik at alle mine prosjekter blir jobbet med iløp av en uke. 

Mandag: Jeg går på akttegning på mandager etter brødjobb, men siden selvbiografiske Birk er det jeg får lettest tilgang til, kan jeg sette av litt tid til det denne dag. 

Tirsdag: Bergman nytt må prioriteres denne dagen som tidliger nevnt.

Onsdag: denne dagen går ofte ut på å utforske byen med utstillinger og andre kultur happenings, så det blir en slags reasearch til Selvbiografiske Birk.

Torsdag: Er Lunken kaffi dagen og førstkommende torsdag blir det redigering i minst 8 timer.

Fredag: er chilledag, men kan mikse prosjekter og planlegge her.

Lørdag: er Bloggedagen pluss pluss

Søndag: Blir fra nå av strickly Dramaturgen

Til sist vil jeg vise noen tegninger av de forskjellige karakterene som kommer til å spille store roller i mine "selvbiografiske birk" historier.

birk

Birk-Hovedkarakter

Mjuniq-drikker kaffi med Birk hver lørdag

Kjevy

Kjevy- Birk's livskamerat

Jørnus-Deler leilighet med Birk samt jobber med animasjon og teater med han.