En beklagelse til min eneste leser, meg selv

I påsken fant jeg ut at jeg ikke klarte å følge opp på mitt forrige innlegg. Jeg har skrevet mer episoder av Dramaturgen,  men ikke tegnet noe digitalt. utenom en banner som kan ses på dramaturg siden.Jeg har laget noen skisser og prøvde å starte episode 3 i papirform, men fant fort ut at jeg ikke orket å fortsette når jeg ikke kunne bruke virkemiddelet "kopiering". jeg har et par skisser også jeg kan legge ut her som lunkent kaffigruff.

Dette bildet er fra episode 6 der jeg viser en ny melankolsk side av dramaturgen.

dette er første rute av episode 3, men det er ikke sikkert at det kommer med i det ferdige resultatet.

 

Så må jeg også beklage meg selv for å ikke har fått ut første episode av podcasten Lunken kaffi. Jeg har jobbet i ca 15 timer med å klippe 3 timer til 1 og skal prøve å få den opp iløp av denne eller neste uke. Jeg har 5 planlagte samtale objekter der 3 har sagt ja og to jeg har planer om å ta kontakt med snarlig.