Dramaturgen episode 3

Det har tatt ca:7 uker men nå er den endelig her! Dramaturgen 3. Jeg jobber med 4 historier til, og det blir mere, men tiden er vanskelig å ha et fornuftig forhold til. utseende til Dramaturgen er i en konstant forandring, men det er foreløpig ikke så forvirrende. så ta på brillene og les med gledelig og positiv innstilling, takk:

På den selvbiografiske delen av livet mitt skjer det mye forskjellig, og det er der jeg prioriterer tiden. Det kommer til å havne noen småhistorier her på siden etterhvert, men foreløpig jobber jeg med det i eremitt stil. med litt teasers på instagram:

Lunken kaffi er jo også en treg prosess, men jeg har funnet ut at jeg ikke skal lage mer episoder før jeg er ferdig med å klippe de 5 episodene.Jeg har fått flott musikk fra Hans Edward Hammonds som skal bli intro og mellomspill musikk.