Jeg er glad i å lese for senere å skryte og virke smart på min selvleste blogg

Jeg har samlet sammen alle bøkene jeg har startet på og vurderer hver dag å lese mer i:

At bildet ligger i loddrett posisjon, beviser bare at jeg har svært lite teknisk innsikt, ergo ikke en smart person. Jeg viste dette bildet til min storebror som gav meg en ganske imponerende mine, sa at han behandlet bøker på akkurat samme måte og bad meg om ikke å lese ferdig thinking fast and slow. Så siden jeg er en lojal tilhenger av min biologiske bror skal jeg respektere hans ønsker. Selvbiografien til Yoshihiro Tatsumi: A drifing life og Ingmar Bergmans fiktive biografi om hans foreldre: Den gode vilje er de bøkene jeg leser på i disse dager, og regner med å avslutte også.

Forgje uke skrev jeg en ukeplan som jeg har fulgt ganske stramt. Søndag tegnet jeg på dramaturgen ep.3 og er halv ferdig. det betyr at den kan ferdigstilles til uken. Mandag jobbet jeg endel  med "Selvbiografiske Birk og hans biografiske bekjente" . Tirsdag var strickly Bergman nytt. Onsdag ble en hviledag. Torsdag ble det 8 timer med podcast redigering 3 av 5 episoder er så og si ferdige samt  gransking og tegning i selvbiografiske Birk. Fredag gikk til Dramaturgen,selvbiografiske birk og gransking til Bergman-nytt. Og idag som er lørdag starter jeg med å oppdatere min blogg. Med andre og mindre ord nådde jeg ukes-målet, som er bra men mindre underholdende for mine fiktive lesere.