s06e02: Per Dybvig og Gustav Jørgensen spesial

Tatt opp på ukjent lokasjon 10.oktober, 2016

Stavanger Kunstmuseum ville ha en kunstnerprat mellom meg og Per Dybvig. Jeg og Per har sceneskrekk når det gjelder snakk foran et publikum, så vi bestemte oss heller for å tegne "live", men siden kunstmuseumet ville ha "Lunken Kaffi" så tok jeg med meg jingle-Gustav og vi satt oss ned et sted Per var komfortabel med og pratet som en trio. 

Samtalen starter med Gustav på mobilhøytaleren og jeg går og henter han, det var en skummel fyr utenfor,Per har fått igang en overhead maskin og fikset noen lydmaskiner som vi tester (veldig leken seanse), tegnefilmene til Per, Craig whitson, litt om min animasjonskarriere,  Hanna Barbera og propellføtter, gå stil i animasjon, å lage lyd til animasjon,Gustav har også gått på animasjon og blir avbrutt med røyk,  mer lydsnakk og lydmaskin, sketch med lydmaskinen, Gustavharikke fått kaffi, å drikke akvarell, å male med kaffi, lyd-fantasi, Per merker at overheaden står på og vi prøver å forklare hvor vi er, rødvin på capsen til Gustav, Jeg skal være med å rigge ned Per sin utstilling på kunstmuseumet, sensurknapp på lydmaskinen, Lunkent Bekjentskap, Per forteller om når han følger etter tilfeldige folk og tegner dem, Stavangerserien til Per, tegne en fotballkamp,mer lydlek, romlyd, røyking inne, røyking i animasjon, tenne fyr på papir, lydleken fortsetter. alder, profesjonelle barn, wifi snakk,Craig sin stemme, mer tegnefilm snakk, ord som skrift,lyd og tolkningog alt annet som skulle blitt sagt om ord som ikke ble sagt, det tyske ord, så slutter hele samtalen med en eksplosjon fra lydmaskinene.