s06e01: Jinglegutta,Søstrene G og Hawaiiguy spesial

Tatt opp i "luftslottet" 22 og 29 september 2016

Sesong 6 starter brått med behind the scenes materiale av inspilling og utprøving av Jingleguttas kommende slager "Definisjonen av Lunkenhet", med innslag av Andrea C og hennes Seinfeld lek. Guro kommer innom og reagerer på opptakeren, mor Theresa var ond, en hund bjeffer forstyrrende og Gustav forteller om hunden, Andrea kommer innom med litt seinfeld snakk og Gustav har en Seinfeld relatert anektdote, presskaffi, jinglesnakk, Andrea C vil ha oss med på bøker, skal vaske sin båt og blir smånervøs av opptakeren. feminisme, Andrea avslører hvilken Seinfeld karakter hun er, så kommer Andrea Aasmo inn og reagere også på opptakeren, jeg får røyk fra min mor som reiser mye, og litt snakk om hennes neste reise, Gustav finner ut hvor han vil spre sin aske når han blir kremert, det ringer på og Gustav forteller om hvordan Luftslottet fungerer sånn rent tekninsk, Orkanen Gustav, Orkanen Espen og Espen navnet, den gangen jeg ble lurt p.g.a mitt navn, nuartfestivalen på instagram, Andrea C kommer inn og skal farge sitt hår, så kommer Guro og blir med i snakket, åpningen av Nuart festivalen, litt om min og Gustavs kuppelkupp opptreden, rullings og bibelark, nabohuset skal ha konsert, babyer på sopp, aioaska, navn baklengs, filmen Beatles, kuppelpupp, opplegget på kunstmuseumet 13 oktober. Hansi dukker opp og tegner kuppelkuppen og forteller funfact om kuppelen,Olga er i huset og Hansi spørr henne om formen etter perkapella, folk snakker i munnen på hverandre, Hva hadde skjedd med Hansi viss han hadde begynt på Kunstskolen i Rogaland, Gustav og gratis vafler, Guro og Olgas Zine-planer og K-lab Zinene.