s07e02: Nattvards Gästarna med Anna Ihle

Tatt opp i Lademoen kunstnerbolig, Trondheim, 4 desember, 2016 

Etter mye overtaling er Anna endelig gjest i Lunken kaffi. Jeg måtte dra hele veien til Trondheim for å få henne på "tape". Mens vi venter på gløgg og lammemiddag snakker vi om hennes kunstprosjekt "Lysende framtidsutsikter" som i opptakets stund nettopp ble stilt ut på "Babel", hennes ide som dukket opp på innovation dock, hennes utstilling "Passiv-aggressiv" hun hadde på Kunstgarasjen i Bergen sammen med Idun Baltzersen og om deres forhold, hestejenter fenomenet, gløgg-snakk og testing, vernissage-gaver, "Lunkent Bekjentskap", vi var på Gudstjeneste i Nidarosdomen og vi forteller om opplevelsen, internheten i en kirke kan minne om internheten i et kunstgalleri, "Bergman", "Selvskryt" og så avslutter vi når vi hørrer kirkeklokkene.