s07e03: Julespesialen: Fanny och Alexander med Gustav Jørgensen

Tatt opp i Superstars collective, 14 desember, 2016

Gustav starter episoden med en improvisert jule-jingle, før vi starter snakket om vinteren i Stavanger,Gustavs rutiner, stedet og utstillingsplassen vi er i , Gustavs tittel, en ny juledrikk blir introdusert i LK sammenheng, hvordan en Birkedal-jul ser ut, juletiden med Jørgensen, Onkel Gustavs hippe humor, Aasmoe titter innom, sit-com kollektivet, gustavs jul i 2014, Far Jørgensens julerutiner, BERGMAN, gaver som forandrer liv..., mørketid, den evige Stavangerhøsten, LUNKENT GJENSYN, Dj-bølgen i Stavanger, og Dj historikken til Guse-Granol, kunst infiltrasjons teknikkene vi har brukt, de spredde hjemmene til Gustav, min Stavanger kunst-boble, min oppfatning av Trondheims kunstmiljø, Gustavs oppfatning av Oslos kunstmiljø, "Sex,drugs and superstars" utstillingen (som var fredagen etter innspilling), jinglenavnet til Gustav,en liten intro før det kommer en veldig bråkete og ulyttbar live versjon av JIngleguttas lunkne hit" Definisjonen av lunkenhet", så avslutter vi med å ønske alle lytteren en hjertelig jul!