s07e04: I klovnens nærvær med Wayra Taqui

Tatt opp på "Tinghuset", 18 desember 2016

Wayra Taqui stikker innom "Tinghuset" en regnfull vinteraften og vi starter samtalen med å snakke  om Wayra navnet, Mike roter litt i bakrunden og tar inn Inca cola i samtalen, intelligensen vår, samfunnsfagsoppgaven Wayra fikk 6er i, mummisnakk, Mike advarer om velkomststøy,  livet til Wavy collection i Oslo, "Minabo", wayra er ltt rask på avtrekkeren med å ønske folk et godt nyttår, Daniel Nærbø snakk, stencilkarrieren til Wayra, Wayras forhold til julen og miniatyr tog, Wavys fremtidsplaner, LUNKENT BEKJENTSKAP, Wayras forhold til rus, økonomisituasjonen til Wayra, Wayras julekonsert på Metropolis, Wayra Taqui på spotify og plays, Gaffa.se kåret "smaksprøver" ep'en til en av årets beste hip-hop/rnb releases 2016, ordet "løye", mad gang, stua og kjøkken, badla, Wayras oppvekstbakrund, Wayra er egentlig trommeslager, wayras band historikk, Wayras rapnavn, Sturla Lings Laced og Tore pang, Metropolis, Sofasituasjonen til Wayras Bosted i Oslo, kunsten å snakke i telefonen, ringeangst, ordet "liksom", wayras favoritt slang, Banneord featuring Mike De la Hoya, lunken kaffi snakk, kjøkkenkaos med Mikkel og MIke, mer om Sturla Lings Laced/Pink fade, folk går, Daniel Nærbø ringer, Radio Boca, vinglass, Silvana Iman kortfilmen og RMH blockpartyet som var på rockerfeller, Wayra skrev endel av Smaksprøver i New zealand så snakker han om neste ep som slippes starten av 2017 før Daniel ringer igjen og vi avslutter episoden. Neste episode blir en slags del 2 av denne samtalen der Daniel Nærbø også er gjest i Tinghus Kjøkkenet.