s05e02: Sånt händer inte här, med Liam Nilsen

Tatt opp i Lunken Kaffi studios 2.mai 2016

Liam tar turen innom Lunken Kaffi studios for å arrestere sin bror, Ingmar for faktafeil og andre løgner. Han har med seg snacks og vi snakker om hvorfor han er i Stavanger denne perioden, hans bror tok plassen hans mens Liam var vekke fra byen, så spiller jeg fra Ingmars episode (LK s.03e08 Løssnakk med Ingmar og Espen) og Liam forteller hva som er rett og galt. Liam forteller litt om skolen han startet og ting han jobber med, han forteller om sitt forhold til national public radio, og forteller samt spiller av lydklipp fra hans upubliserte podcast "Audio-diadect" der han som selv-skolert 15-åring, intervjuer high-school elever i Standford, California, så fortsetter vi med Ingmar klipp,skolen han startet "Endor", og hans videre planer, vi spiser snacksen, og Liam snakker om maten,Tapas tirsdag, Nilsen dialekten, mer Ingmar retting og feiling, Liams tur til Langøy, Liam var i Stavanger før Ingmar, mer Ingmar klipp, "Morton's list", første faste innslag:"Lunkent Bekjentskap", Vivian Maier, Liams oppgave til meg for mitt cruise prosjekt, snapchat snakk, mer om boken/spillet "Morton's list", Tonje avbryter, Willie Nelson looken til Liam, noen trodde Liam var Brad Paisley og han spiller av en fiskelåt av artisten, Mike avbryter gjennom messenger og spør Liam om et spørsmål, som blir for politisk for min smak. andre faste innslag "Bergman", Ingmar og Liam sms'er mens podcasten foregår, Liams selvbiografiske tegneserie, litt om hvordan folk takler at det de sier I.R.L kan bli tegnet, tredje faste innslag"Lunken Dagbok" med bonus der Liam leser fra sin dagbok, "Snaps"fra Ingmar, fjerde faste innslag "Selvskryt", så avslutter vi lunkent. 

Mye morro fra en inspirerende 22 åring og en lunken 33 åring.