s05e03: Music in darkness, Med Emil Thorsplass

Tatt opp i Lunken Kaffi studios 23.mai 2016

Emil dukker opp fasjonabelt sent i LK-studios og vi starter med at han velger kopp for kvelden. Jeg snakker kort om hva jeg gjorde denne dagen og så sklir vi naturlig inn på temaet :Mike de la hoya aka MingleMike, Emil lot skjegget gro og oppdaget noe svært spesielt.Vi snakker litt om "studioet" vi sitter i, så forteller Emil om hvor han vokste opp, Vågen vidergående, Scandic city, Varmen bar, Emils forhold til electronisk musikk og Techno, første faste innslag:"Lunkent bekjentskap" vårt første  møte er dokumentert i "Langøy spesial" Emil og Emile, Emils forhold til kaffi, Kunståpnings snakk, Bacchus, Tou scene, jeg har skiftet stam-bar, Sand-hockey, Musiker karrieren til Emil, Beatles, så snakker vi endel om Spice Girls, vi spiller litt Spice Girls, Så fortsetter vi å gå igjennom musikk karrieren til Emil og hva han jobber med og mot nå, "spørsmål fra Jingle-Brus", "Bergman", "Lunken Dagbok", "Selvskryt Emil" vi snakker om det å være tilbakeholden og sjenert, min trygghets filosofi, senking av jante-barrieren"selvskryt Espen", Emil anbefaler noen jeg kan snakke med i Lunken kaffi sammenheng, så promoterer vi "Sofar sounds Stavanger" 18.juni, før vi avslutter lunkent.

Lytt,lær og relater til en 23 åring og 33 åringen!