s05e04: Hustruskolan med Olga Nikonova

Tatt opp i Lunken Kaffi studios 30.mai 2016

Olga stepper inn i et rotete studio og tar over kronen for yngste gjest i Lunken Kaffis historie med sine 21 år,  så starter hun med å bli med på kaffilaging forberedelser, før vi snakker om hvordan hun føler det er å komme tilbake til Stavanger etter en 6 måneders reise, "Kreativet:Toddler " som var på tou scene, litt om kriminell adferd på opptak, Langøy tiden avslutter med fest som Olga reklamerer for, Lunken kaffi snakk, hvor og hvordan hun bor,Sandnes, når hun kom til Norge, å henge på Kvadrat, Olgas Adferd som 13 år gammel emo, Så finner vi frem mixere, rørere og blendere, og Olga lager bulletproof coofee til oss(og vi går fleipete gjennom prosessen), Jeg har problemer med å si ordet: ingredienser og Olga hjelper, Olga velger kopp til oss begge, Jeg får et par pinlige beskjeder på telefonen som jeg leser høyt, så snakker vi om skåle regler i Lunken Kaffi, første faste innslag"Lunkent Bekjentskap", Olga viser meg et lunkent triks om lunkenhet, så fortsetter vi snakk om lunkenhet, anglisisme, dekadanse, chill driddliv, standardliv vs den dekadente livsstil, Olga merker, samt reagerer på at capsen er snudd feil vei, Olgas stjålne svenske batterier, kibbing og kubbing, Olga går på do og jeg advarer om do-hatten, Olga oppdager skittentøyskurven til jenten som bor i studioets mange korridorer og vi snakker litt om det, fast innslag 2"Bergman", der vi velger tittel på episoden, vi finne Olgas alterego-navn "Nikonovia", Olga og Guro havnet i en slosskamp 26.mai, og Olga snakker om episoden, Jeg forteller om mine sykkelfall samme kveld, og en liten historie om sykkelens siste timer, Olgas sykkel og senebetennelsen hennes, fingrenes navn og tå-navn, hva på kroppen kunne vi levd uten, får melding som jeg leser opp og jeg forteller hvorfor jeg er så populær, Olga forteller om noe Mike har lært henne om kommunikasjon, litt om sims og sim city, fast innslag 3"Lunken Dagbok", så leser jeg fra Olgas "dagbok", jeg forteller noe en klok mann sa til meg, fast innslag 4"selvskryt", tidsskrift, jeg og Olga lager fanzine planer, Goedele, Consulatet, "Nikonovia" snakk, saltvann tank meditasjons greie, Olgas planer fremover, plassen hun har søkt om å få jobb på, så avlslutter vi med 5 livsleksjoner hver.

så len deg tilbake, lytt og le av denne eksperimentelle, lærerike og fleipete episoden med jente 21 og mann 33!