Lunken Kaffi:Langøy spesial 2

Tatt opp på Langøy og Lunken Kaffi studios 11.juni og 13 juni 2016

Dette spesial avsnittet starter med  at jeg har en slapp introduksjon fra Lunken Kaffi studios.Gjennom episoden forklarer jeg litt ting som har skjedd mellom  klippene og prøver å forklare innholdet i dem.

klipp 1: er fra båten bort til Langøy med Sami, Gaute, Daniel, kjæresten til Daniel og Emile, båt konduktøren ødelegger dagen min, Sami vil ordne en app til meg, Gaute forteller om sin animasjons utdanning, Daniel snakker om Linøy og Vassøys 3 store hus. Så snakker jeg og Sami om mitt bankkort og hans førerkort før vi er framme ved Langøy.

Klipp 2: Jeg hilser på Olga og hun legger Mikrofonen en skjult plass, så hører vi litt bakrunds snakk med Steinar, Guro og Andrea C, før jeg tar mikrofonen bort til dj-båsen og prater med Sami om musikken og Djing.

Klipp 3: I Langøy hagen, bak dj-bås 2,snakker jeg med Guro om atmos lyder, Andrea C snakker om forventninger og hva som skal skje iløp av kvelden, drita-listen fra forgje Langøy fest jeg var på, ukjente folk på festen, Lucky strike additive free, Guro og Søstrene g's roller for dagen, mer om folkene på festen og hundene.

Klipp 4: Jeg er med Guro, Andrea C. og Olga på Guros rom, og Guro forklarer litt hvor fint det er ryddet på rommet hennes, Guros visakort bilde, vi snakker mer om folkene som er ukjente for meg på festen, Andra har jobbet på bar med noen av dem, så forklarer Olga litt om hva hun ser utav vinduet, Olga forteller en spøk hun har hørt som ingen forstår, Guro reflekterer over at vi aldri har sett oss selv egentlig, Jeg forteller om hvordan jeg ser ut på film, Olga forteller litt om når hun var med i en Trollkrem performance, Tor Erik Bø, og så kommer Sami inn og vil si noe han har glemt.

Klipp 5: Jeg står igjen bak dj bås 2 med Andrea C. og mixer med kommentarspor, så prøver vi å intervjue hunden: Lupino.

Klipp 6: Imri får tak i mikrofonen og prøver å intervjue meg som en slags hevn for at jeg har intervjuet han, så snakker vi litt om vårt forhold til hverandre før Kissa kommer og snakker litt om når Mike sneik seg opp på en scene under majazz festivalen, så avsluttes klippet med at vi river og klipper vekk Mablis dagspass-armbåndet mitt.

Klipp 7: Jeg snakker med Vegard om V-lab sin undergang og konsekvensene, så snakker vi litt om Vegard sine planer og mål videre.

Klipp 8: Jessica snakker Norsk og Jess og Emile  snakker  litt om hundene som er der og at Jess hadde planer om å ta med mer hunder (Maja og Nancy) 

Klipp 9: Alex snakker om flått, så snakker og promoterer Ole Marius om Sofar sounds Stavanger ,Silje snakker litt om illustrasjon og restriksjonene på Mablis festivalen, så ender klippet  med litt hundesnakk igjen.

Klipp 10: Martha orker ikke mikrofonen min

Klipp 11: Jeg er på do og bestemmer meg for å dra hjem.

Klipp 12: Jeg sitter og venter på båten med Natalie og rose, vi spiser chips, jeg finner lighter, kommer tilbake og snakker om hun jeg fikk låne lighter av og Natalie forteller litt om henne. Rose sier det er dumpster chips, Natalie om skating, når hun forsvinner fra Stavanger, så kommer en Marion og mingler endel med Natalie som en lunken avsluttning.

Så avslutter jeg 4realz med en lunken epilog.