s05e05: Efter repetitionen med Linda Larsen

Tatt opp i Lunken Kaffi studios og Lunken park (ved gamle sykehuset i stavanger) 06.juni 2016

Linda dukker opp i Lunken Kaffi studios med noen soyapølser og prater om hvilket kunstakademi hun skal ta kunst-masteren sin, (dette finner vi senere ut at blir hennes selvskryt) så forteller hun om hvordan hun mistet sekken sin med laptop, før jeg røper at jeg har på lydopptak uten hun merker det. Linda forteller da om han som fant opp skjult-kamera konseptet og hans karma, det er klamt i studio så vi setter oss ut i parken. etter å ha spist forteller jeg  om mitt første møte med soyapølsen, Linda skal flytte til København sammen med en hund, Vi har samme typer sokker, men jeg har tatt dem feil vei og Linda har noe brunt på den ene, Hvordan roper man "flytt deg" når man ikke har ringeklokke på sykkelen, litt om min slappe militær karriere, så går vi over til Lindas skolegang, African time, mer om Lindas skolegang, Linda har pollenallergi og fikk en flue i øyet på veien bort, det er mye "rullere" ute, en moped-anektdote fra Sandnes, å gi slappe blikk til politiet, første faste innslag "Lunkent bekjentskap", så bruker vi mye tid på å finne ut hvilket studio 17 arrangement vi sammen var verter på, hennes rolle i studio 17, Linda forteller om Linda Lazer fenomenet, Jeg forteller om Jinglebrus sin reaksjon når han koblet Larsen med Lazer, og Linda forteller historien bak Lazer navnet (blir avbrutt av alle mulige rullinger som kommenteres heftig) og mer lazer snakk, jeg får tilbud om å tegne for en av hennes sanger,  litt om hennes samarbeid med hennes bror David,brukervennlige lyd programmer, faste innslag 2"Lunken dagbok", Linda forteller litt om hennes dagbok karriere, hendelser som kan redde eller ødelegge en dag, litt drømmetydning, når du havner i dine egne tanker dagen etter en fyllekule, fast innslag 3 "Bergman", fast innslag 4"Selvskryt", Lindas filofax, selvdisiplin, så avrunder vi med lunkent/slappt løssnakk og pakker sammen.