s02e04 MED "DEN SELVBEVISSTE NEVROTIKEREN" IMRI ADAM

Tatt opp i Lunken Kaffi studios, 7.august 2015

Min tidligere romkamerat Imri tar turen innom min nye bo-tilstand og vi prater om Jødedom, vår relasjons historie, hva Imri har holdt på med siden sist, det å si at du jobber med kunst når du ikke får betalt for det,skating, byorginalen Gaute, alle drikkevarene som ligger på bordet,  Kaffi, røyk, Å dø eller å ha det jævlig, imris drøm, kunst i Stavanger, humor i kunst, Edward Munch, "Imri følger ikke regler", "Lunken biografi", "Lunken dagbok", Tonje forstyrrer litt, "gjestens tema:norske ord Imri har problemer med", engelsk i det norske språk, graffitimiljøet i Stavanger, utelivsbransjen VS taggere, Andreas Somas tagge-anekdote, Skrue Mcduck, Larry David og hvorfor Imri misliker Ricky Gervais sterkt.

lytt med nytelse på vårt tørrprat som kan skape engstelse og hygge.