s02e05 MED "SELVUTLEVERENDE" SIRI BORGE

Innspilt i Lunken Kaffi studios 15.august 2015

Siri besøker Lunken Kaffi studios og åpner seg fullstendig for den uerfarne guttemannen. Vi snakker om: kunstner tittelen, Siris forhold til performance kunst, Kaja Andersens Occupy landscape skandale, fjernsyn, handlelisten jeg fant på Kiwi i Molde, Ting vi syns er flaut å kjøpe i dagligvarebutikken, Siris ikke-eksisterende pokerfjes, veslevoksne Siri, alder snakk, Siris ambivalente forhold til å få barn, "Keeping up with the Kardashians", "Sivis lunkne spørsmål til gjesten", Siris problem med å huske navn, studio17, læreren som inspirerte Siri, livshistorien til Siri, den trivelige Siri, Den over-ærlige Siri, en slags debatt om feminisme, Siris myke sider, Siris nye forhold til menn, "lunken dagbok", Hans Edward ringer inn, "lunken biografi", siris overnaturlige evner, alle tror at Siri røyker og til slutt blir vi venner!