s01e06 MED BARNE-TV FORFATTER CARL GUNNAR ELTERVAAG

Tatt opp i Lunken Kaffi studios 25.mai 2015

Carl Gunnar er en av mine livs-kamerater, som har vært med å forme meg som menneske. Det var han jeg var med første gang jeg så en Bergman film og vi fikk begge en tidlig interesse for karakterer.

I denne Lunken Kaffi episoden snakker vi om noen av hans forskjellige navn/kallenavn, årsaken til at han er i Stavanger,C.G sin karriere innen barne-TV,hans prosjekt "Nilam og banden", C.G sitt personlige forhold til barne-TV,litt litteratur, litt om dokumentarene han har laget, dagen til en barne-tv forfatter og familiemann med hjemmekontor, ingen telefonskrekk,sosiale medier, den kulturelle skolesekken, å lage musikkvideoer for og med barn, mer om dagligdagse rutiner til en barne-tv forfatter og familiemann med hjemmekontor, Bergman-nytt, ukens karakter (2 personer) litt om hans farfar Otto. Stavanger språket og det å gå rundt grøten, så avslutter vi med avrundings snakk.