s01e08 , MED MANNEGUTTEN HENNING KLUNGTVEDT

innspilt 22 juni,2015 i gamle sykehus parken

Dette er meg og hennings tredje lunkne samtale, den første mistet jeg over en time av, den andre var en spesial episode med temaet "dekadanse" som også ble for dårlig til å legge ut fordi Henning sin stemme er neste umulig å høre. 

Men vår tredje samtale er innspilt med helt ny og fantastisk mikrofon, utendørs i et fantastisk Stavanger vær. Samtalen er utrolig fin og morsom.

Vi snakker om Familien Klungtvedt, feminisme, betamale, mitt bokprosjekt "styr meg inni forlokkelsen", kvinnefrykt, ærlighet,"strebing",selvtillit, selvtvil, Hennings bokprosjekt, hvite kropper,basketball i forlokkelsen,Hennings sommerjobb, vegeterianere og veganere, det å være"poser", arbeidsnarkomani, hypomani,studenten Henning, bitterhet i kunstmiljøet,Hennings livsstil, min brors dumme vits, Henning`s Sandnes, tagging, den orginale rebel, butikken Sports image, Juice crew aka duece, snapchat til Gaute Dirdal, mer Sandnes snakk, Draugen og do-draugen, henning`s forhold til toaletter, vi kommenterer folk i parken, mer om mitt bokprosjekt, Hennings tolkning av en jærbonde, mer om Hennings sommerjobb, mitt månedsprosjekt som gikk ut på å bli smartere, avsluttning.