s03e01, med den ukøddmedbare duoen Martin "Smud i velur" Mckie og Mike "Slick Mick manouver" De La Hoya. DEL1

Innspilt i Lunken Kaffi studios 10.november 2015

I del 1 av denne episke samtalen snakker Martin  om sitt intervju på Nrk P1, hans sang "når eg e dø",unge wathne, kholebeatz,dj Pursuit, Bvis navnet, mitt Scarface velour plagg, Martins styggeste kledning, the rebirth, Mike ringer, martins slosskamp med Mike, mike e i huset,broken glass, litt lunken kaffi snakk, litt selv bio birk snakk, mike og martin snakker om sine interne venner,vikene te Mike, Bassa fra sunde, "E det lunt",Mike har mange kallenavn, Martins kallenavn,Robins internet diss til meg, min favoritt bvis/d-wise sang, Martin og Mikes første møte,Fedda anektdoter, Anni, Sledne Esben og lignende facebook profiler,lillebror og storebror til Martin, Skurke Sprett E'en, rap skits anektdoter, shitty jeans og navnets opphav,festivallivet og Mike blir snart 30.

heng med neste torsdag for del.2 av denne interne, lokale med svært underholdene samtalen!