s04e01, med "uttrykks mynteren" Mike.

Tatt opp i Lunken kaffi studios, 20.januar 2016

MingleMike er tilbake og åpner igjen en ny sesong av lunken kaffi. Vi starter med et klipp fra "Blått lerret" der Arild Østin Ommundsen er gjest, og snakker videre om uttrykk som mike har myntet. Vi reflekterer over vår forgje samtale der Martin også var gjest, Hvordan Mike er i 2016?, å ta billappen i Polen, polsk politikk, rasisme, Alex Bouches "Ausch-haha-witz" hotsauce, 30 års dagen til MIke, det å gå fattig på fest, polske drikkevaner, snike på bussen, Masta Mikes universalkort, Mike er en utdannet mann,dumpsterdiving anektdoter,Michael Jackson og E.T fotoet, penis breath, hvordan Mike reagerer på metall musikk, Imris plakater på barndomsrommet, en taggers ønsketanker om å være med i det gamle graffiti crewet "HCB", mitt møte med bror til "Base", fotografier fra gamle dager, hårfrisyrene til Mike, "Eg vil ha langt hår" av Pesi (aka Kriminelle dredongar - vil ikkje klippa håret) og opplegget rundt det greiene der, så ender vi selvsagt med en lunken avslutning.