s05e01:Aus dem Leben der Marionetten, med Gustav Jørgensen

Spillt inn i "Gustiania studios" aka yogahuset 17.april 2016

Jinglemester Gustav Jørgensen innleder sesong 5 av Lunken Kaffi, der han starter med å premiere den nye kjenningsmelodien til "programmet". Vi snakker om uttrykket kaffi i Gustavs dialekt, lukt i studio,  Gustav syns det er litt skummelt med opptakeren, og jeg kan relatere, noen blir skutt utenfor, jeg forteller om et politibesøk og Gustav forteller om konstabler som dukker opp utfor studioet hans, hvem Gustav var i oppveksten, hva er nytt i sesong 5, Far til Gustav, radiostemmer, Silkebrisen, Gustavs dagligdagse ærender, ordfeiling, vi prøver å finne navn på studioet, prokastinering, keitete, fregner og rødt hår, legninger, albinoer,dverger og downs folket. Gustav forteller om sin drøm om å kjøpe Langøy og starte et eget samfunn, kaffi snakk, yoga og tâm thê snakk, å være "punk",røyk og e-sigg snakk, mentol-røykingen til Omar fra the wire, Lunken Kaffi kan brukes på vorspiel, å gå på stand-up,spalten"Lunkent bekjentskap" (med jingle),Jeg er kjent for å gå hjem fra "livet"kl.01.30, og fikk et helvete for å gå hjem senere enn dette tidspunkt, aldersnakk, dette er episode 33, som også er min alder, Gustavs tilnavn, jeg leser opp en sms fra Ingvild Melberg, jenters problem med strømpebukser, våre bass-stemmer, Gustav spiller i et band ved navn "Blood forest family", hvorfor og hvordan Gustav kom til Stavanger, Gustav er den yngste gjesten i Lunken Kaffis historie, aldersnakk del.2,spalten "Lunken dagbok"(med jingle), Gustav er vanskelig å få tak i, "crabbies",spalten "BERG-MAN"(jingle.4) ,alderssnakk del.3, Gusten har også infiltrert kunstmiljøet, Gustav kjærlighetserklæring til meg og Stavanger blir avbrutt av Martha, Kyle og Valentina som titter inn,  spalten "selvskryt"(jingle 5), så avrunder vi fint og lunkent, og siste jingle er den vemodige "Lunken avsluttning" (jingle 6)

Dette er episode 33 av Lunken Kaffi, så siden det er min nåværende alder blir episoden ekstra spesiell og ekstra lang.  Mye moro med Jingle-Brus og Lunkne Birk med andre ord!                                                                                                                               

God lytting!