s04e03 : Henning Klungtvedt trapper ned på sin rock n' rap livsstil

Tatt opp i Lunken Kaffi studios 22 februar 2016

Etter over 6 måneder er Henning tilbake i stuen og tar opp sin 5te samtale med redaktør Birkedal. Denne runden snakker vi om Tarantino i intervjuer, Imris undergrunns kommentar til meg, hvordan har det gått med Henning siden sist, hans fokus flytte, Hennings aluminium anekdote, min bruskasse anekdote, talentshow på Suldal, jeg forteller om en vaskeepisode i heimen, Hennings bosituasjon,jobbsituasjon og dagligdagse vaner, litt om mine tegnevaner og utstilling, det å forstå kunst, Henning har vært hos en psykolog, påvirker årstidene humøret vårt?, hva Henning blir deprimert av, Hennings kunstutstillinger det siste halvåret og hans kommende, vi er begge 33 med messias komplekser, Hennings podcast "Real time/talk", jeg har drept min egen mystikk, Ivan Ave, Stavanger LowDown og andre musikkgreier med Henning, Hennings kunst prosesser, det å lage ting vi selv synes er fett,  snakk om materialet aluminium med Henning, 2 historier om Stavanger rettsystem, litt om likestilling, følelser, Hennings kunstprosjekt om Paris-tragedien, så avslutter vi samtalen vår med å snakke om forelskelse og jenter.

En morsom, interessant og lærerik episode, som også er begges personlige favoritt av de 5 samtalene vi har hatt på opptak!