s03e03 med Madde Maddelainy og pannekakebaking pluss innspill fra Oxaas del1

spilt inn på våland 30.november 2015

Maddelainy er en av de personene jeg har lenge hatt som drømmegjest i Lunken Kaffi, rett og slett fordi jeg føler vi har en veldig bra kjemi og at hun er en av mine favoritt personer. Hun startet som svært skeptisk til å bli med, men når jeg sa at jeg måtte ta en solo episode denne uken fordi jeg ikke har hatt tid til å få en gjest, tok hun en semispontan beslutning om å bli med.

Jeg er sykt fornøyd med resultatet!

Vi snakker om det å følge med på nyhetene, min mangel på empati og Madde som har for mye av det, mobbe og sjokkhumor,Maddes svensk, min besettelse av alt som er svensk, mannen: Madde, kjønns fordelinger, Andreas kommer og vi snakker løst om hans pannekake-laging, "Sivis lunkne spørsmål til gjesten", det å bli påvirket av andre kunstnere,Deo-hånnå, "Lunken dagbok"(den flaueste i LK`s historie), litt snakk om mannen bak "Rogaland graffiti", dagbok anekdoter fra Madde, mine første opplevelser med sigaretter også kjent skaminternt som "the L fo' dolo accident" og avslutter med å få inn slanget "norri/norre"

og som  teaser til del 2, neste uke.....Vi rapper og det er det pinligste jeg har gjort noengang!!