s03e04 med Madde Maddelainy del 2, samt dj-ing, dømming og bakrundslyder fra Oxaas

spilt inn på våland 30.november 2015

En drøm Maddelainy har hatt om oss to, blir til virkelighet i del.2 av vår samtale, så vi har en prolog om at vi skal rappe der vi snakker om hva som ville vært våre rapnavn, vi finner et tema ved hjelp av Oxaas, vi skriver en tekst på 10 minutter og rapper!! (dette er det pinligste,dårligste og flaueste jeg har gjort i Lunken Kaffis historie) vi bytter tekster og leser opp acapella, så blir det en epilog om rappingen, hva synes Madde om at jeg bruker henne i min tegneserie?, vi snakker om skryting og min besluttning for å bevisst ikke gjøre det mer, Madde om hennes forhold til kunstner tittel, det å selge det man lager, litt om mitt selvbiografiske forhold til Wan, å ha det kult på veien, litt om Maddes fremtidsplaner, hvordan ble denne podcast-episoden til, og så avslutter jeg med å fortelle Maddelainy hvor mye hun betyr for meg.