s04e04: Stavangers ildsjel Siri Borge bruker fingen som kommunikasjon.

Innspilt hos Siri 2.febuar 2016

Siri vender tilbake til den lunkne siden, bare denne gangen foregår praten i hennes bolig.  Vi snakker om å bli stappmett på egg, Siri vil at episoden skal handle om kommunikasjon, kaffi snakk, hva Siri gjorde natten før, Siri vet ikke hvilken dag det er, Siri har mensen og forteller noen mensen historier, Siri mangler et sosialt filter, å adressere ting der det skal holdes hjemme, hvordan siri gir konstruktiv kritikk, framsnakking, å lyge og skryte i fylla,min angst for å skryte, jeg oppfordrer Siri til å skryte, Siri forteller om en performance hun hadde i Bergen i forbindelse med release av magasinet : Politisk propaganda, å se sin og andres performance, Galleri artilleri, Siri er litt sånn nomade person, Siri var nominert til Stavangers ildsjel i "Natt og dag" (og vant prisen noen uker etter samtalen vår), litt om Oslo, Siri leser fra sin skisse bok fra starten av 2000-tallet, Siri ble nesten truffet av en container, sliding doors, å rekke fing,en fin anekdote når Siri nylig rakk fing, jeg forteller en lunken historie om den gangen jeg rakk fing til en politimann, litt om kulhet,hva folk syns om oss,jeg dømmer for å fungere sosialt,haters er fans de også,min morning med refleksvest-hat, å kritisere dårlig kunst uten å såre folk, Siri kommenterer en tilbakemelding Selvbiografiske Birk har fått, kjærlighetserklæringer,Siri skrev et brev til seg selv og hun leser litt fra den, siri skryter over at hun har et gudbarn, jeg forteller min ultimate plan over studio 17 og mister munn og mæle, så avslutter vi halv-lunkent.