s04e05: Pod- og popkultur med Sofie Angell Olsen (den nesten latterløse episoden)

Tatt opp i Lunken kaffi studios 7.mars 2016

Når Sofie dukker opp i mitt Studio for tredje gang, går samtalen fort ut på at hun ikke liker sin egen latter, så denne episoden er kuttet som faen for å få vekk mesteparten av latteren våres. Som alt annet er det et lunkent forsøk, og det høres litt merkelig ut i starten og litt latter brytes igjennom, siden vi er ganske morsomme ;) Vi snakker om hennes tilstand etter gårsdagens hendelser, situasjons komikk uten latterboks, fuller house, Mr.robot, Sofies mamma: Siw har startet en podcast der Sofie er gjest, Sofie har også startet en egen podcast som har tittelen: Det er bra til å være norsk, kultfilmen Dynasti, Sharknado, litt snakk om min pod, alders-angst, Sofie har fått stipend til å dra på filmseminar i portugal "film fest trainingground", mitt byas intervju, innovasjons Stavanger, bynamo-ingfrid intervjuer meg på mitt fulleste på Perkapella, øynene til bakfulle Sofie renner, litt om det å være kunstansvarlig på yogafestivalen, infiltrasjonen min, mine planer etterpå, messias komplekset eller marc maron komplekset, attempting normal, w.t.f, podcast snakk, Oscars 2016, å ikke klare å sitere fra tv-serier o.l,  den filmen du ser 100 ganger som barn, Olsen tvillingene, Sofie elsker superhelt filmer, å gå på kino alene, Sofies anekdoter fra kinosalen, The revenant, The Lobster, det vi skal gjøre senere på dagen, Podcast snakk igjen, Stand-up, Sofie får melding fra sin lillebror, Vi føler begge at vi er dårlige til å fortelle historier, så avslutter vi med å snakke om gårsdagen til Sofie igjen, for å få hele episoden i full sirkel.