s02e06 MED "ELEFANTEN I ROMMET" EIVIND EGELAND

Tatt opp på Rogaland Kunstsenter 30 aug. 2015

I Den lengste episoden og den med best lyd i Lunken Kaffis historie, treffer jeg min gamle nemesis Eivind Egeland der latteren aldri har vært mer genuin. Vi snakker om hans kontortilstand, plakater på gutterommet, hans  forhold til folkene på Rogaland kunstsenter, å bruke folk rundt seg i prosjekter, Eivinds tidligere foto + dokumentar prosjekter, Eivind sitt slitsomme spørsmål, Eivinds fasinasjon av universet, litt mer om eivinds dokumentar prosjekter, Lunken dagbok, litt om rap, vår infamøse graffiti "beef" (her bruker jeg lyden til en irritert ekorn til å sensurere litt navn og banning), Eivinds største graffiti minne, kritikk til podcasten, Lunken Biografi,Sivis lunkne spørsmål til gjesten,Bror til Eivinds åndelige opplevelse og avslutter med historien bak Eivind sin sene ankomst til vårt møte.

morsomt interessant og langtrukket! god lytting