s03e06 med Mari Pettersen del 2 aka en filosofisk time

Innspilt i Lunken Kaffi studios 5.desember,2015

Vi starter del 2 av vår samtale med mitt faste innslag "lunken dagbok", Mari prøver å relatere, Mari skal fortelle et minne hun hadde når hun var 2  år og blir avbrutt av en telefonsamtale med Jørn Skar fra "checking in with Jørnus", Rød snø, jeg forteller om den animerte bydekrimen som ikke ble noe av, Mari forteller om skumle episoder fra hennes bygd, hva kalles de fra Våler/Solør, myter fra hennes plass, Mari elsker dyr/hunder, Mari trodde hun var lesbisk, alfa og beta snakk når det gjelder begge skjønn, store uttrykksfulle øyne, likestilling, forskjellen på å være hyggelig og legge an på folk,sjalusi, forelskelse blir til vennskap, alt er lov å gjøre narr av og så slutter vi av med de groveste vitsene vi kan.