s04e06 : på mørkerommet med Hans Edward Hammonds

Innspilt på mørkerommet i Kunstskolen i Rogaland 25 mars 2016

Det er 1 års jubileum for meg og Hans første samtale i Lunken kaffi sammenheng, og vi feirer dette med at Hans tar meg igjennom foto-fremkallings prossesen sin. Vi prater om hva som har hendt med Hans siden sist, Hans som fungerende rektor på Kunstskolen i Rogaland, Hans er gift og forteller om hvordan han vil feire sitt bryllup, litt om vår Langøy tur, den fullstendige anektdoten om Vishna t-skjorten til Hans, det blir mørkt og vi snakker om mørke, jeg forteller litt om hvordan det var å sove på studio17 og ensomhet, så snakker vi om hukommelse,huske teknikker, Hans har begynt å lese dikt og tatt opp sin interesse for tarot kort, min mamma ringer og spørr om jeg har fått tingene mine ut av studio 17, Hans føler seg truffet siden han er personen som hjalp meg, og fant ikke sin telefon den dagen vi skulle flytte det,  lyset har forandret seg på mørkerommet, Hans tar ikke øynene sine for gitt, Hans har stor respekt for sine ører og forteller en anektdote fra en tid han trodde han fikk tinnitus, Hans rockeband tid, alle jeg har med i tegneserien har en hip-hop eller punk bakgrund,  Ulrik (Ullis tapes) er punk, lyset går på og foto fremkallingen er snart ved sin ende, vi avslører oss selv i at det har blitt en ny dag, det er folk i bygget, hans skal ha fest senere på kvelden, hans forteller "Origin" historien til Hawaii guy, Kunstskole student Håvard avbryter oss litt, så avslutter vi episoden med å se igjennom det ferdige resultatet av negativene fra Hans Edwards ferie i New Zeland.