s04e07: Klaging,angst og selvbilde med Ingvild Melberg Eikeland

Innspilt i Lunken Kaffi studios 30 mars 2016

Ingvild er tilbake i stuen for del 3 av lunken kaffi og te. Vi spiser pizza, ingvild drikker fremdeles ikke kaffi, vi kommenterer bøker som ligger på bordet, snakker om hva Ingvild leser, research og Ingvilds nye kunstprosjekt om shamanisme. Stavanger foto har føkkt opp filmrullene til Ingvild, et barn på jobben hennes hadde et relaterbart problem, Ingvild trenger penger og jeg nevner tiggersiden patreon, Ingvild skal prøve å bli voksen,angst anekdoter fra oss begge, mingling, å si fuck you til janteloven, skryte mer om seg selv, å poste bilder av seg selv i sosiale medier, Ingvild tar bilde av meg, Ingvild prøver å ta en selfie, men sliter og gir opp etter en stund, Ingvilds bakrund som pønker, ungdommer nå til dags har ingen personlighet i deres klesvalg, generasjonsskillet i Stavanger kunstmiljø, forskjellen på etablerte og uetablerte kunstnere,  litt snakk om yogafestivalens profitter fra kunstavdelingen og avslutter med litt snakk om tallet 7 siden Ingvild alltid er gjest nr.7 i Lunken Kaffi sammenheng