s03e07 "Langøy spesial"

Spilt inn med lunken kaffi stick, 12 desember 2015 hos Oxaas, på langøy ferjen og på Langøy.

Denne spesial episoden starter med Ingvild Melberg og Maddelainy hos Oxaas, som snakker om nakenhet,   blir avbrytt av meg som vil spørre om forventninger for kvelden og vi snakker om elefanten i rommet (som er en Ganesh). hvem er egentlig studentens Gud, hva står den vestlige Gud for, hvordan har året vært. Jeg har sluttet å skryte, Jeg skryter av Ingvild, U.F.O, S.T.D eller S.T.I, tiden går kun når Madde er i Stavanger, jeg ble kjent med både Madde og Ingvild i 2015, jeg forteller om mitt første møte med Ingvild, Ingvild forteller om å bytte miljøer, mitt 2015, Oxaas blir overassket av mitt spørsmål, Maddes stil og hun forteller at hun ikke skal snakke mer i mikrofonen i år. (på båten til Langøy) vi betaler og Ingvild spør konduktøren om når fergen den kan hente oss. jeg er på båtens doss, Jeg prøver å hilse på Jess og Madde blir tvunget å fortelle, Ingvild må på do, jeg hilser på Adrian, Sander og Andrea A., Jess sankker, hun forteller en fleshlight historie, Ingvild har en egen liten historie om samme type objekt.(utenfor Langøyhuset)  treffer jeg Tilda, jeg spør henne om hva vi har å forvente, Jeg hilser på Naim og han forteller om navnet sitt, (min engelsk er elendig), og driter meg ut. (i Langøykjøkkenet) Jeg finner Ingmar og snakker om hans uke, hva som skjedde når han var musikkansvarlig på kunstskole fest, hvordan jeg skal gå frem med min mikrofon, en norsk oversetting av "no pun intended". Hans Edward gjør sin entre med krone og shiva t-skjorte, vi snakker om hva instrukser han fikk med kjøpet av t-skjorten, Hansi spør meg om min motivasjon for kvelden, og han vil at jeg skal ta opp settet hans som blir avfeid, Tilda gjør narr av podcasten min, Eivind Egeland blir nevnt, Andrea C. gir meg et dømmende blikk når jeg prøver å snakke med henne, jeg spør Tilda om Langøy husets historie, Andra c. tar bilder, Sander får komplimenter om buksen, lunkent snakk med Tilda, Jeg, Tilda og Guro snakker om hvor frekt og stygt hold kjeft er, de vet ikke at jeg recorder, når de får vite at jeg recorder blir alt pinlig for Guro, guro tar opp kamera og tar bilde avmeg og Tilda, jeg tror Todd terje spiller i stuen, men det er Gustav og han sier hei.(i langøy stuen) under bordet med Ingvild: vi snakker litt om noe info vi har fått om Langøy og noen bein vi ser som har en merkelig vridning. Jeg treffer Emile om hans navn og mitt etternavn, han uttaler navnet sitt Emiil og det ender med at jeg får vite at det finnes en annen person med navnet Emil. (Ingangspartiet til Langøy huset) Jeg møter på Vegard som forteller hva han våknet opp med.(Langøy Doen) jeg prater mens jeg tisser.(langøy stuen) Vegard forteller om Langøy,(Ingangspartiet til Langøy huset) Jeg møter den andre Emil og Martha, martha snakker om klementinene som henger fra taket til inngangspartiet, Gustav har mange navn, Jeg og Emil forteller litt om hvordan vi opplever Langøy, litt om Emile, Emil sitt år, han har sluttet å drikke kaffi og det er trist musikk, Emil har noe i ansiktet som vi snakker om. (ved doen med Olga) jeg er veldig full på dette stadiet av kvelden og snakker med Olga om Langøy, det ender pinlig og merkelig.(i gangen igjen) Tilda prøver å si noe som hun mener jeg ikke vil ha med i podcasten, men blir avbrutt av at Ingvild skal gå, jeg hilser på Aled, jeg har tatt en av skoene til Ingmar, jeg tror han skal gå, han tror jeg skal gå, Vi går utenfor.(utfor med Ingvild) Jeg tar farvell med Ingvild, Emile er der og vi snakker om at jeg traff emil, jeg promoterer Ingvild sin utstilling på studio 17, Emile ser på klokken og vi blir enige om at natten er ung(kutt til meg og Maddelainy som venter på båten) klokken er 06.30, jeg var klar til å sove rett før klokken 03.00.. angrer på at jeg ikke gikk når Ingvild gikk..