s02e07 MED "SELVMEDLIDENDE" INGVILD MELBERG EIKELAND

Innspilt i Erfjordgate.8 14.september 2015

Vi går tilbake til sesong 1 standard med denne episoden av Lunken Kaffi "også kjent som Lunken te 2". Jeg glemte både minnekort og batterier til mikrofonen så vi måtte bruke min trofaste iphone 4s. men det ble en fin samtale der vi går dypere inn på personen Ingvild. 

Vi starter med en lunken intro, litt om røykesluttingen til Ingvild før vi går inn idet første faste innslaget"Sivis lunkne spørsmål til gjesten", hvordan Ingvild vil dø, en mann ved navn Magnus avbryter, Ingvilds kvartlivskrise, prosessen til en fotograf, prosessen til en animatør, "Lunken Dagbok", å gå på byen, "Lunken Biografi", Ingvilds U.F.O prosjekt som skal utstilles på studio17 i Desember, mitt spørsmål til Ingvild om meg selv, min selvtvil, og det å få venner i kunstmiljøet.