s03e08: Løssnakk med Ingmar og Espen

Innspilt i Lunken Kaffi studios 28. desember,2015

Ingmar Robert besøkte Lunken Kaffi studios 28 desember 2015, vi starter vår samtale med å snakke litt om vin som går over til snakk om hans tarm/mage. Ingmar forteller litt om julen han har hatt her i Stavanger, nissen Ingmar, mer vin snakk som går over til tarmen/magen igjen, litt om hans spise vaner, Ingmar velger kopp, vi snakker hvordan man starter en samtale med en ny person, litt om mitt kne som til tider er vondt,urinsyre/konge tå,akilleshælen, Astrix parken, Legoland, litt om Ingmars frie oppvekst, South park og at alt jeg driver med innen animasjon er inspirert av dette programmet, Ingmars kommende reise, vår minimale kunnskap om New Zealand, den skumle boken som driver hans bror:Liam,  mitt møte med Liam og mitt første møte med Ingmar som varte en hel dag, Kaffi snakk, så avslutter vi del.1 av vår samtale med "Sivis lunkne spørsmål til gjesten"