s05e08: Det sjunde inseglet med Daniel Nærbø

Tatt opp 29.juli 2016 i Lunken Kaffi studios (Våland, Stavanger)

Emil Thorsplass fra episode 2 av sesong 5 anbefalte meg å snakke med Daniel Næbø, og noen måneder senere satt han i "studioet" mitt der  vi snakket om når Daniel svimte av på Langøy, hans MMA tid, en graffiti beef som gjorde at han startet med kampsport, hvordan han kjenner Emil Thorsplass, hvordan Daniel startet med hip-hop, John Derek Bishop, Sandnes for faen, hans label WAWY collection, Daniel venter på at kaffien skal bli lunken, våre favoritt kaffi typer, "Lunkent Bekjentskap", Daniel gikk hustruskole i København, så snakker vi litt om matlaging, outleten på Ålgård, Daniel er fra toppen av Lyefjellet, innebandylaget fra lyefjell, vi skåler over det lunkne, litt UFC snakk, mer mma snakk og hvorfor han sluttet, hvordan han startet med Graffiti, litt om hvordan jeg begynte i 96 og de som var store på den tiden, de største legendene kommer fra TIme kommune, "Kaffi Fanzine" og Martin Mentzoni,  coffee berry, Hvordan Daniel startet med skateing, litt om min graffiti start, Bvis, Kriminell kunst og Tore Pang, xplosif festivalen, Nas på Folken, Daniel har alltid sett eldre ut og var lenge ung med fake i.d, å gå ut på byen er et helvete, WAWY gjengen har store planer om å flytte til Oslo, Nikey Vital, mer Wawy snakk, det å representere sin bydel og hvem som er ivrigst på det, Sandnes er ekte as fuck, Nærbø navnet, Daniels forhold til kunst,"Bergman",Daniel har fått hikke, våpen legalisering snakk med en bissar tvist, historien om når Daniel reiste til Nice som atten åring,drømme ferie-destinasjoner, "Lunken Dagbok", min første tag,Xsplosif butikken og mannen som jobbet der,så avslutter vi med "Selvskryt"med totenflak spising.