s05e09: Fängelse del 2, med Kjetil Detroit Kristensen

Tatt opp i Lunken Kaffi studios 20.juni og 24 august 2016

Denne episoden skulle egentlig bli lagt ut 30 juni, og er en del av en samtale som tok plass 20.juni, 2016. mye av episoden ble klippet vekk og etter 31 minutt, spoler vi tiden frem til 24 august, der Kjetil ringer inn og forklarer seg selv i en 35 minutters ufiltrert, uklippet og rå telefonsamtale.

men først snakker jeg om når jeg var på en kunstlunsj på Rogaland kunstsenter , så snakker vi om min podcast og Kjetil mener jeg er mer kunstner en jeg tror, innslaget "Bergman" hvor Kjetil forklarer hvorfor han valgte tittelen "Fängelset" og forteller historien om når han ble arrestert i Detroit,U.S.A, det å være kunstner, small talk/mingling, min kommende live podcast på Stavanger kunstmuseum og hvordan jeg fikk tilbudet, litt om Ingvild Melberg..... før samtalen avsluttesog Kjetil ringer meg fra Oslo dagen før jeg legger ut episoden (24.august).Vi tar opp tråden, og Kjetil forklarer om sin livssituasjon før han snakker ganske meta om episoden som jeg driver å klipper, det å snakke om prosjekter som ikke blir noe av, Hansi har hørt del 1 og likte den godt, Kjetil har følt på det å være reality stjerne, Kjetil har fått seg bil siden sist, jeg forteller at jeg holder på å flytte ut fra lunken kaffi studios, jinxer en sjanse for nytt studio, Consulatet, forteller om min nye bosituasjon, så forteller kjetil om hans nye bosituasjon, jeg er midt i en søknadsprosess, Anna ihle, så går vi mer inn i metasnakk om episoden, live lunken kaffi snakk, Siri Borge er ennå i Rotterdam, litt om gull-ekspedisjon jeg var med på og medie oppmerksomheten, mer om min kommende live podcast på kunstmuseumet og hvordan jeg håper det blir, så finner vi ut at Kjetil ringer fra fengselet og sier godnatt til hverandre.

En revolusjonerende LK episode der metasnakket går inn i nye dimensjoner og halve episoden er totalt uredigert. God lytting!