s05e07:Harald & Harald med Harald Harestad

Mannen bak "Half a king" og vokalisten i den nystartete gruppen "Kåte klør" stakk innom Lunken Kaffi studios og hadde en fin samtale med meg om sin synge og skriveprosess, Kriminell Kunst javel VS Kåte Klørs Javel, å gå fra å synge på engelsk til norsk, arbeiderkaffe, Ali kaffe mørkbrent versjon, navnet Harald og opphavet til Half a king navnet, lite informert snakk om jurytjeneste, Harald tipser meg om et tegneprosjekt i rettsystemet, "Stranger things..", 11 år gamle Harald og mysteriet om den stjålne bil, Tasta gjengen og andre kriminelle hendelser på Tasta, Haralds korte opphold i Hillevåg, vi bryter skåle regelen, jeg ville være fra Mariero i min ungdom, "Lunkent Bekjentskap", Harald er bedre på musikkhistorie enn teori og konflikter som har oppstått p.g.a dette, rekruttereren Harald,anektdoten om at Harald egentlig skulle bodd i Oslo og tatt master i religion, og følgene dette medførte, hans 1 års drama studie, "Bergman", Haralds forhold til kongen,religion,tro og mysikk, Harald liker ikke vorspiel kulturen, Jeg bruker kunståpninger som vorspiel, Haralds forhold til kunst, "Solaris" av Lene Aareskjold og Mari Rossavik gjorde at Harald ble glad i uttrykksformen dans,historien bak "Kreativet" som han har sammen med Gustav Jørgensen aka "Jinglebrus","Lunken Dagbok"  så avslutter vi med det kontroversielle innslaget "Selvskryt".