s07e06: Sista skriket med Geir Haraldseth

Tatt opp på Rogaland Kunstsenter 9.januar 2017

Geir er en av de første navnene som dukket opp når jeg spurte lokale kunstnere om hva som er bra med kunstmiljøet i Stavanger(2015). Siden den gang har han stått på kort-listen over drømmegjester i Lunken Kaffi. Det var enda en regnfull Stavanger-aften da denne samtalen endelig  fant sted på Geir sitt kontor. 

Vi starter med småsnakk om lunkenhet før vi går videre og prater litt om Geirs kunstsamling, nyttårsforsett, SAS gullkort, Geirs tittel, utdannelsen og jobbhistorikken til Geir, skribenten Geir,Rogaland kunstsenter bok og noen av utstillingene som har vært der siden Geir startet som daglig leder, språk og valgfag, Geirs kostskole tid, 2000 Lillestrøm, regnskap og ansatte på Kunstsenteret, Geirs emblem, min kunst-infiltrasjon, kunstscenen i Stavanger for 10 år siden, Superstars collective sitt arrangement på Kunstsenteret 26.januar, LUNKENT BEKJENTSKAP, Geir studerte japansk, Hillevåg, Trenton, Geirs syn på Stavanger, Studio 17 styret, Geirs drømmer, BERGMAN, Nuart debatten, skrift på vegg, fremtidige artikkler av Geir i Art in America, dumpsterdiving med Hansi & Jess, SELVSKRYT, James Franco, jeg blir full og vi avslutter lunkent og fint.