s07e07:De två saliga med Siv Therese Hegerland Havik og Leeloo

Tatt opp i Sivis beskjedne hjem, 11.januar, 2017

Vi starter denne etterlengte samtalen med å snakke om Sivis skuespillerkarierre før vi går videre og snakker om Lunken Kaffis utgåtte segment "Sivis Lunkne spørsmål til gjesten", Sivs mislykkede Tinderdates og min Tinder angst, katten Leeloo forstyrrer og samtalen sklir inn på henne, spansk snakk, sava sava, Sivi som språklærer, ordet koselig, sivis språkskryt, Leeloo dukker opp igjen og Sivi prøver å lure seg inn på et trist tema som raskt blir avfeid, dialektkurset til Siv, mer Leeloo, beskjeftigelse, litt om hunden jeg hadde i 2 dager, jeg er ikke så glad i dyr, jeg er kansje psykopat,"LUNKENT BEKJENTSKAP", utstillingen "Urom" og Stavanger Yogafestival 2017, "BERGMAN", Sivis yoga karriere, Gong-bad," the bachelor", kvinneversjonen av Ghostbusters, kjøpepress med hjelp av lyd i butikker, bukseslitasje, "SELVSKRYT", Sivi skryter av meg, "LUNKEN DAGBOK", så snakker vi litt om å gjøre narr av seg selv før vi avslutter med en buenos nachos!