s07e08: Vargtimmen med Nikey Vital

Tatt opp i "Lunkent verksted" 16.januar 2017

Videomaker, rapper og hip-hop representanten Nikey Vital tar turen til Hillevåg og vi starter samtalen med å snakke om kaffi og alkohol, Hillevåg, alle plasser Nikey har bodd, Lunken kaffi navnet, Nikeys hip-hop historie, hip-hop Stavanger, Vital videos entertainment,historien bak sangen "Formen e fin", mixtape/playlist, Nikeys første rapnavn, og origin storyen til navnet Nikey Vital, å legge ut tegninger på instagram, Cornar bros, hvordan Nikey begynte med musikkvideo making, å sette sine spor før du dør, Rogalands hip-hop miljø før i tiden og nå, Atlars, Nikey jobber med en hip-hop dokumentar om Rogaland, metropolis rap-ep'er fra 2001, mer om hip-hop Rogaland, Taking ova, Vital Videos antologien, Nikeys musikk video inspirasjoner, å finne lokasjoner å filme på, Bvis "Kongen av kul" promotering, media generasjonen, musikkvideoens levetid, Tore pang og stafettpinnen, LUNKENT BEKJENTSKAP, BERGMAN, Pøbel prosjektet, SELVSKRYT, Nikeys første rap opptreden, ritualer før konsert, Så promoterer Nikey hans prosjekter før vi avslutter og konkluderer med at vi er blitt venner.