s07e05: Larmar och gör sig till med Wayra taqui & Daniel Nærbø

Tatt opp i "Tinghuset" 18 desember 2016

Vi fortsetter kvelden (episode 4) med en times ekstra sjov når Daniel Nærbø kommer som bonusgjest i Tinghuset studios. Vi starter snakket med å introdusere Daniels mange aliaser mens han selv er på toalettet før vi går inn på en av de faste innslagene :BERGMAN, Daniel joiner oss og forteller om Oslo livet, hva de lever av, å bli gjenkjent av butikkansatte, stjeling, kunsttyv drømmen til Daniel, lyging,hvite løgner, julegaver, barnearbeid, plukke stein, militær snakk, basics, familieselskap, litt om "sex drugs and superstars" arrangementet, kontakter i Oslo, Daniels kaotiske reise fra Oslo til Stavanger og Wayras flyhistorie, flytips, tinghusets beboere, halfies, fullblods eller utvasket, født med ski på beinå, lesbiske tanter, litt mer om min militær karriere, SELVSKRYT, Wavy collection har mange overasskelser for 2017, 2016 var et bra år, hva folk roper til Wayra på gaten, Wayras tekster, Daniels skriveprosess, Wayras skriveprosess, musiker presset, stil skifte, heroinstil, hipsterskating og mumblerap, hvilken tittel vi gir oss selv,  så avslutter vi med et utrop.