s09e11: Sommaren med Monika, med Tove Kommedal

Tatt opp på Kampen, Stavanger, 19.september, 2017

På en regnfull aften ankommer jeg Toves kjøkken og vi snakker om, Kampen, hvor hun er fra, hennes båtbygger familie, hamburgerbaren på vågen, verstingen, frisøren Tove, mellommenneskelige relasjoner, hennes kunst utdannelse, hennes autoritetsangst bakrunn, Hugo Wathne, Molitrix, vi tar en lunken skål, hennes utstilling "Illusjon" på Molitrix, vi har begge jobbet på psykriatisk, hennes korte tid som ansatt på Foodstory, en "syk" sammenligning i Stavanger by,  antatt eller antastet, vestlandsutstillingen eller høstutstilling,  historien til visningsrommet 21m2 ifølge Tove, (varmluftspumpen blir skrudd av og bakrunnsstøyet forsvinner), LUNKENT BEKJENTSKAP,  kunstmiljøet i Stavanger, NUART og BKFR, Barbara Hepworth saken, Hadia Tajik sitat, å trives med lav økonomi, litt snakk om politikk, Tove har meldt seg ut av statskirken 2 ganger, Merete Jonvik, så går vi gjennom hele historien om Tove og kråkene til hennes bok "dEFINISJONSMAKT" og alle hennes samarbeidspartnere i prosjektet, hennes motivasjon til å fortsette, å bli inspirert, relevansen i hennes kunst, hennes prosjekt om Hans Sundt Berggrafse "EKHO", å inspirere folk, alle stedene Tove har hatt utstilling i Stavanger og litt utfor Norge, jeg avbryter Tove når hun begynner å snakke om tråder mellom relasjoner og kunstnerskap slik at vi kan avslutte lunkent.

God lytting og sjekk ut http://www.tovekommedal.com/  for mer av hennes fantastiske prosjekter!