s09e12: Markisinnan de Sade med Nina Ghafari

tatt opp på storhaug 9. oktober, 2017

En lun høstkveld sklir jeg inn i Ninas stue med øl og opptaker. I over et år har vi planlagt å ha dette snakket og snakkket handler om: kaffe, bosteder og studioer, (hunden Romeo avbryter), LUNKENT BEKJENTSKAP, Lil O-dog, NMNP, Linda og Wan, Nina og kunsten, Nina som barn, hiphop, skolesystemet, kristendom var mitt favoritt fag på barneskolen, graffitti, å alltid streve, (lunken skål), glass for kopper, Ninas kunst materialer, inspirasjon, å bli inspirert av folk, vi kommer tilbake til hvordan vi kjenner hverandre, hvordan Nina har inspirert meg, det å være kunstner i Stavanger, å gå på kunståpninger, Nina har gått fra sint ungdom til en kjærlig voksen, NMNP i Oslo, spørsmål til Nina fra Anna og Hansi, stillhet, å finne seg selv dypt inn i en grotte, nina takker og vi avslører for lytteren hvorfor hun takker, jeg forteller om en grottemann, Ninas medetering og repetering, man er ikke sine tanker, Ninas lederstil, hennes kommende lærerjobb, No church in the wild, det å være formet, du har allerede vunnet når du blir født, min usikkerhet, så avslutter Nina med inspirerende ord og vi avslutter lunkent.

God lytting!