s09e13: Viskningar och rop med Aled George Pagler

Tatt opp i Lunkent verksted 18 oktober, 2017

Aled ankommer verkstedet på et akseptabelt tidspunkt og vi begir oss  raskt inn i snakk om hans barndom med "naughty corner",Brio, Biler, min favoritt plastikkfigur som barn, favoritt lekene til Aled, utlendingen og immigranten Aled, lunken skål, Consulatet, Stavanger Hot boys, Skitzo Kaffi, litt om verkstedet, BERGMAN segmentet, 24 og 27, 1914, LUNKENT BEKJENTSKAP, Aleds betrakting av kunst, Kunstskolen I Rogaland, kunstmiljøet i Stavanger, å gå på utstillinger, jeg gir Aled et kallenavn, hans tidligere kallenavn og noen av mine kallenavn, etternavn kallenavn, Aled er oppkalt etter Aled Jones, pålegg oversatt til engelsk, den billigste sandwich, Aleds kosthold, Aleds tid på folkehøgsskole, Aled er ikke norsk statsborger, hvordan Aled kom inn i kunst,  PARA, lunken kaffi snakk, min onkel og Andreas Soma, Aled forteller om sine performancer, lærere som har inspirert Aled på kunstskolen, SELVSKRYT, jeg leser en melding fra Anna og forteller om kulturøya med Line Anda Dalmar og Per Kristian Nygård, Aled forteller om det vibrerende kunstmiljøet i Slovakia, å rekruttere nye folk til å gå på kunst åpninger, Imir scenekunst, PAB, PAO og PAS....så avslutter vi lunket,

God lytting!