s09e10: Skammen med Sami Hasselberg

Tatt opp i Lunkent verksted 19,september, 2017

Sami trapper opp inn i verkstedet en høstkveld og forteller at man må vippse han hvis du vil vite hans ekte navn, hans forhold til en same, Nato dialekten, hans musikk familie, Stavanger, skateren Sami, Madrid skateboards, landyachtz, skateboard aviser, Jazzboarding, longboarding, diskjocky tidene, Nordlys, Sami som d.j, LUNKENT BEKJENTSKAP, mer om Samis musikalske familie, Samis platesamling, discogs.com, min fars platesamling, Samis møte med noen fra Sugarhill gang, Kåte Klør, dj navn, tegneklubben : Tusjevennenes funksjonelle fellesskap, Samis undulat, litt mer om tegnekveld på Rogaland kunstsenter, Samis vinylkveld på Øst, comic night, Samis jobb på kunstsenteret, SELVSKRYT, Tove Kommedal ringer og avbryter, mer selvskryt, BERGMAN, Sami er en fast lytter av Lunken Kaffil, så avslutter vi lunkent. Episodens utgangs-jingle er laget spontant av jingle-duoen "Tonefallet".

God lytting!