s09e14: Stavanger Graffiti spesial med Mingle Mike del 1

Tatt opp i Mike sitt studio 26 oktober 2017

Etter mye kunstsnakk i denne podcasten, var det på tide å ta det tilbake til mine personlige kunst-.røtter og snakke om graffitien som jeg er oppvokst med. Jeg besøker Mike for å finne ut hans graffiti historie og vi starter vår samtale med et LUNKEN GJENSYN før vi går inn på våre første graffiti minner, Tvedt senteret elefanten, rasistisk graffiti på huset til Mike, wc graffiti, piecer fra 80-tallet langs motorveien, null toleranse, vannverket, graffiti crews rundt 1995-1997, Mike lager kaffi mens han snakker om hvor god kaffien er lunken, Mike som bikarakter i Lunken Kaffi, Mike sitt første tagge emblem, tagge alfabetet, pre- internet, graffiti reglene fra slutten av 90 tallet, min første tag og følgene den fikk, toying, andre gang noen lagde graffiti på Mike sitt hus og følgene det fikk, graffiti crews som inspirerte oss i Stavanger 1998-2000, Doffen, graffiti for grannys, å møte graffiti legender i voksen alder, HTE og alt de gjorde for miljøet,jeg prøver å fortelle om opprinnelsen til HTE,  litt om biting, gjestebok på veggen, stjeling av spraybokser, maleforettningsmannen med haukeøyner, byorginalen Frank, LUNKENT BEKJENTSKAP, Tjensvolls pumpehus, Ullandhaug ungdomsskole hadde 30 aktive taggere i år 2000, plasser å få tak i hiphop effekter i 1999, Juice, Missing Link, å spille nintendo hos naboer, hva graffiti har betydd for Mike,  tilbake til LUNKENT BEKJENTSKAP, hvordan en tag kan fungere som en personlig hilsen, hva som har blitt av graffiti-taggere, Mike og bandens høye standarder, klasseskillet i graffiti miljøet, Warlocks....

Epsioden kuttes  her, men følg med neste uke for del 2 av Mimre Mike og Espen Birks gjennomgang av sine personlige graffiti historier.

God lytting!