s09e15: Stavanger Graffiti spesial del.2 med Mingle MIke

Tatt opp i Mike sitt studio 26 oktober 2017

I den andre og siste del av denne graffiti spesialen starter samtalen med den tidlige formen for sosiale medier MIRC og Mike forteller om når og hvordan han startet #Writepark som samlet graffitimiljøet i Stavanger i 2000-2001, hvordan jeg kom inn i #writepark og min beef med @illezt, Mike sin #writepark beef, BCN, hvor bra beefs var for miljøet, en backstabbing episode i mitt liv, #writepark festene, før graffiti hjemmesider, #writepark festenes etterjordskjelv, 90 tallets punkere, Stavanger graffiti hjemmesider, graffiti miljøets downfall, HTE blir tatt og tysting oppstår, uenigheter i miljøet, utrygghet i miljøet, Atlantic hotell graffiti jam, graffiti konkurranse i Stavanger skatehall, graffiti battle på Tou i ølhallene, møllå, gamle Sandnes stasjon, min hardcore Raze historie, Mike sin pinlige Dins episode, å få props et halvt år senere for noe du har glemt, instagram fame, å bli publisert i Kingsize, Juan, å være real, forskjellen på kunstnerenes prosess og graffiti maler prosessen, sellout, dagens graffiti miljø i Stavanger, Risa og nulltoleransen, Nuart festivalen, streetart, Snel taggen som forsvant, Graffiti reddet Mike sitt liv, det blir aldri sånn det var, la graffitien leve, Nuarts forhold til lokale writere, la de rette lære vekk og vit din historie, Mike liker random og helt til slutt så avslutter vi med en lang drunken shoutout til alle writere i Stavanger regionen!

God lytting!